Красота и стил луна Водолей

0
1864

Красота и стил луна Водолей

В тези два и половина до три дни от лунния месец, нараства желанието за изобретателност, оригиналност и се повишава новаторския ни дух.

Сега спокойно може да изпробвате най – новите техники в гримирането, стайлинга и оформянето на нови прически (без рязане, боядисване и къдрене).

Да опитате нови аромати, а също така да обновите набора от козметични продукти, които използвате.

Ако за първи път използвате вакумно почистване на лице, сгряващи масажи, стягащи процедури с лед и криотерапия, то бъдете особено внимателни и по възможност отложете тези процедури за друг ден.

В тези дни много благоприятно въздействие върху организма оказват всички антистрес процедури. Леките масажи на лице, гръб, крака и цяло тяло, могат да спомогнатза вашия свеж вид.

Бъдете внимателни с парните бани и дълбокото почистването на лицето. Излагането на организма на контрастни температури, може да окаже неблагоприятно въздействие и излишен стрес за организма. Пазете се от слънцето и по възможност носете слънчеви очила, дори слънцето да не се вижда ясно.

Спокойно може да се откажете от процедури свързани с подмладяване на кожата на лицето, тъй като сега те са безполезни. Също може да се каже и за пластичните операции.

Красота и стил луна Водолей – лунен календар

Подстригването на косата във времето, когато луната се намира в зодиакален знак Водолей е много коварно. Съществува риск от опадване на косата, което може да доведе до плешивост, а също така и до загуба на връзка с космоса.

Въпреки това, ако изпитвате силно желание за промяна спокойно може да разгледате нови прически. Тези два и половина до три дни принципно са благоприятни за стоматологични операции и процедури, отстраняване на тумори, грижа за ноктите на краката и ръцете, а също така и поставяне на перманентен грим.

Отстранява на окосмяване по тялото с нови технологии, би следвало да бъде успешно, но може да се окаже нетрайно.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунни дни с употребата на лунен календар за красота и стил луна Водолей!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here