Красота и стил луна във Везни

0
1879

Красота и стил луна във Везни полезни съвети 

Времето, когато Луната се намира в зодиакалния знак Везни е един от най-добрите периоди за голяма част от козметичните процедури.

Именно сега си струва да посетите козметика си, за да ви разработи индивидуална програма за грижа за кожата. Същата процедура може да направите и с диетолог.

Здравето и самочувствието на повечето мъже и жени, в този период, зависи от красотата и комфорта на заобикалящата ги среда, доброто отношение и оптимизма.

Би било хубаво да посветите този ден на почивка в компанията на приятни, миролюбиви хора, които са ви близки по дух.

Красиви пейзажи и тиха музика могат да ви помогнат да се отпуснете и да се отдалечите от дразнещите ви моменти.

Скромния грим и дрехите в нежни пастелни тонове с подчертана талия, помагат да съхраните емоционалното си равновесие.

Красота и стил луна във Везни полезни съвети 

Нови дрехи е по-добре да не купувате – средствата няма да са оправдани, това което ви е харесало днес, може после да не ви харесва. Разходка по-магазините, може да ви помогне в планирането и ориентация в модните тенденции за обновяване на гардероба в най-близко бъдеще.

Част от жените днес, може да бъдат недоволно от външния си вид, но това плод на тяхното въображение повече отколкото обективно мнение.

Времето е благоприятно за успешни пластични операции на лицето и шията, корекция на формата на ушите, носа, брадичката, присаждане на коса и възстановяване на повредени вежди и мигли.

Луна във Везни позволява да се правят по-свободни въздушни прически. След подстригване в тези дни косата расте бързо, но структурата на косъма и състоянието й не се променя.

Периодът е подходящ за избор на парфюм. Жените днес ценят повече класическата елегантност в ароматите.

Подходящите за тях парфюми съдържат цветни и алдехидни екстракти, отличаващи се с необичайно хармонична парфюмерийна гама, без явен дисонанс и противопоставяне.

Миризмата на канела и кора от мандарина повдига настроението и ви придава увереност в себе си.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунни дни с употребата на лунен календар за красота и стил луна във Везни!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here