Красота и стил с луна в Телец

0
1724

Лунен календар красота и стил луна в Телец

Тези два и половина до три дена, когато луната се намира в Телец е идеалното време за посещение на фризьор.

Този период е благоприятен за възстановяване кожата на главата, подхранване и боядисване на побеляла коса.

Подстриганата в тези дни коса расте по-добре, подсилва се и подобрява структурата си, по-малко пада.

Ако сте по-консервативни по отношение на прическа и грим и трудно приемате промяна във външния си вид то сега е идеалното време в месеца в което може да опитате да разчупите и дори промените традициите, твърде вероятно е да ви хареса.

Къдренето, направено при луна в Телец, е по-дълготрайно. Добре е също да се боядисва косата със светли цветове, да се оформят веждите, да се направи перманентен грим на устните.

Сега е благоприятен период за пластични операции за премахване на излишните мазнини на корема, бедрата и седалището. Ефективен е вакумния масаж и пасивна гимнастика в тези области на тялото.

Красота и стил луна в Телец

Ефективни са масажните процедури за кожата на лицето, които са свързани с дълбоко въздействие върху кожата и тъканите. Затова преди да си направите маска, направете почистване на лицето.

От кремовете най-подходящи са мазните кремове с биоактивни компоненти и морски добавки.

За масаж на мазна кожа сами можете да си приготвите лосион от жълтък, лимонов сок и сметана. Може да си направите маска от узрели плодове, богати на въглехидрати и нишесте – като банани, картофено пюре, варен боб, царевично брашно, овесени ядки.

Спокойно може да се погрижите за кожата на лицето и да си направите сгряващ и отпускащ масаж, пилинг, и дори да се занимаете с изправяне на бръчки.

Сега може да се лекува възпаление на кожата, а също така да се направи и епилация на ръце и крака. Да се използват контрастни температури, горещи компреси, термолифтинг.

Успешни в тези дни са покупките на козметика, парфюми и бижута. Сред новите парфюми и аромати се препоръчва билкови свежи аромати в спортна ободряваща комбинация.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунни дни с употребата на лунен календар за красота и стил луна в Телец!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here