Красота и стил луна в Стрелец

0
1599

Красота и стил луна в Стрелец

Тези два и половина до три дена, когато луната преминава през зодиакален знак Стрелец е най-подходящото време за начало на сериозни и големи оздравителни програми.

Ден за получаване на информация за козметични средства и процедури против стареене. Възможно в тези да ви се прииска да посетите салон за красота. Може да направите по-големи разходи за процедури и дори козметика.

За козметичните маски за представителите на всички зодиакални знаци е препоръчително да се използват основно натурални компоненти.

Съдържанието на зехтин, прасковено масло, яйчен жълтък и тонизиращи ароматни компоненти, като аромат на ела, градински чай и лавандула имат отлично въздействие днес.

Луна в Стрелец е благоприятен период за пластични операции в областа на корема и бедрата, премахване на кожни белези, а също така и врастнали нокти и болезнени мазоли.

Тези от вас, които имат чупливи нокти днес може да си направят топла вана за ръце с няколко капки йод.

Забранени днес са хирургическите операции свързани с кръвоносната система, периода не е благоприятен за направата на татуировки и пробиване на уши.

Това не се отнася за спешни операции, когато става въпрос за спасяване на човешки живот. 

Красота и стил луна в Стрелец

Подстригването и прическите създадени в тези дни се превръщат в талисман за изпълнението, реализацията и признанието ви във деловия и професионалния ви кръг. Спечелване на доверието и подкрепата на началството и по-висшестоящи от вас хора.

Това е отличен период за подстрижка, способстващи и благоприятни промени в кариерата и отношенията с колегите.

В периода когато луната преминава през знака Стрелец, жените проявяват своето желание да бъдат красиви и все по-привлекателни.

Периода е подходящ за покупка на парфюми и продукти с аромат на ванилия, карамфил и кехлибар, а също така и комбинация на плодове и цветни и билкови аромати.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунни дни с употребата на лунен календар за красота и стил луна в Стрелец!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here