Красота и стил луна в Скорпион

0
1607

Красота и стил луна в Скорпион

В емоционален план този период е много сложен, за повечето зодиакални знаци.

Сега е времето в което през лунния месец е хубаво да отделите свободното си време и да го посветите на грижа за себе си във всяко едно отношение.

Тъй като периода е благоприятен за комплексно възстановяване на собствените ви сили и заложен потенциал.

Тези два и половина до три дни в които луната преминава през зодиакален знак Скорпион е благоприятно време за масажи, които дълбоко сгряват мускулните тъкани.

Обърнете внимание на състоянието на кожата в областта на шията и бюста, а също така и кожата на лицето.

Полезни днес са маски за изглаждане на бръчки и процедури свързани с подмладяване на кожата, а също така и дълбоко почистване на лицето.

Козметичните процедури свързани с профилактика и лечение на кожата, могат да бъдат особено полезни в случай, че козметичните продукти, които използвате съдържат йод и сяра.

В тези дни не бива да се използват продукти съдържащи в себе си плацента и нестабилни натурални продукти.

Смяната на концентраптиви днес е необходимо да бъде консултирана с гинеколог.

Красота и стил луна в Скорпион

Подстригване на косата според луната във времето, когато тя премина през зодиакалния знак Скорпион е неблагоприятно. Възможно, както подобряване така и влошаване на взаимоотношенията без значение дали си говорим за бизнес или делови.

Периода принципно е неблагоприятен за купуване на дрехи, предмети за дома, освен ако те не са символични с магически сили, като скъпоценни и полускъпоценни камъни, талисмани и амулети.

В тези дни може да проявите предпочитание към по-тъмни и дори черни дрехи, ярки аксесоари, грим и червило.

Бъдете внимателни в тези дни, защото в желанието си да впечатлите противоположния пол, може да станете толкова обсебващи и дори в някой случай, може да се превърнете в енергиен вампир и вместо да спечелите другата страна е възможно да я изгубите.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунни дни с употребата на лунен календар за красота и стил луна в Скорпион!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here