Красота и стил луна в Риби

0
1736

Красота и стил луна в Риби

В този период от два и половина до три дена, когато луната преминава през зодиакален знак Риби е много важно да се стараете да постигнете баланс на жизнената си енергия.

Да се спазват всички или по възможност най-голям брой от ежедневните ритуали и процедури свързани с грижата за себе си.

Полезни са всички практики за поддържане на вашата външна и вътрешна красота.

За укрепване на здравословното ви състояние и вашата привлекателност би било хубаво днес да се подложите на диета стимулираща отделителните функции и отделянето на токсини и шлаки от организма.

За почистване на кожата е желателно да използвате меки козметични продукти, като гелове, козметично мляко, овесени ядки и парченца прясна краставица.

В дните на луна в Риби добро въздействие оказват овлажняващите кремове за лице и тяло, екстракти и настойки от лечебни расстения под формата на парна баня или топли компреси.

Свежестта и чистотата на кожата, може да ви помогне да запазите ефекта от натуралните екологично чисти продукти.

Подстригване на косата и луна в Риби: Подстригването на косата в тези дни може да ви причини появата на пърхот. Честото измиване на косата с шампоан и третиране с балсам, както и различни козметични продукти, може да доведе до същия ефект.

За това в дните на луна в Риби би следвало да се откажете от подстригване и третиране на коста, както с биологични, така и с химически препарати.

Красота и стил луна в Риби

При изпълнение на козметични процедури в домашни условия по възможност съблюдавайте чистотата и стерилноста на приборите с които работите.

Разбира се най-добре е да се доверите на специалистите в козметичните салони. Не е желателно и препоръчително да се използват продукти собствено производство.

Също така, днес не е препоръчително да се правят операции на стъпалата на краката, премахване на мазоли, врастнали нокти и лечение на нокътна плочка.

Плановите операци в коремната област и провеждането на абдоминопластика, би следвало да преминат успешно.

Не се препоръчва употребата на нови ароматни вещества и продукти, тъй като е възможно да се появи алергична реакция.

В случай, че не се чувствате добре без парфюм или допълнителен аромат, то днес е препоръчително да се използва аромат на лавандула.

В края на деня отделете поне няколко минути и се усамотете в тиха и спокойна обстановка в която може да си отпуснете и почините. Ако ви харесва може да си направите лека медитация или просто да си помечтаете.

Употребата на магическия камък оливин (хризолит), може да ви помогне да освободите тялото и духа си от всичко, което не ви е нужно и по един или друг начин ви пречи да се радвате на живота.

Медитация върху любимата ви цветова гама, може да ви помогне да се освободите от умора и депресия.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунни дни с употребата на лунен календар за красота и стил луна в Риби!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here