Красота и стил луна в Рак

0
1665

Лунен календар красота и стил луна в Рак

Топлина, мекота, душевност, желание да изглеждат привлекателни и загадъчни съпътства не само жените.

Луната дарява изключително благоприятно влияние в тези дни на представителите на зодиакалния знак Рак.

За да постигнат желаните цели на тях не са им нужни допълнителни усилия.

Любителките на фантастичния грим, днес могат да изпробват нов стил в декоративната козметика.

Красота и стил луна в Рак

След подстригване в такива дни прическата почти не запазва формата си, косите са „непослушни“, не се поддават на оформяне.

В този период не се препоръчва да се мие главата. В дните, когато Луната се намира в зодиакалния знак Рак би било хубаво да се откажете от подстригване, тъй като е възможно повече да навредите на косата си отколкото да я подобрите.

Периода е изцяло благоприятен за пластични операции в областта на лицето. Може да правят или премахват татуировки, да се пробиват ушите, да се правят водни процедури за дълбоко почистване на лицето.

На жените от всички зодиакални знаци се препоръчва да използват само меки козметични средства. За козметични маски са подходящи млечно киселите продукти, например маска с кисело мляко или кефир, каша от свежи краставици, тиква, банан.

Маска със суроватка може да изсветли луничките или тена на кожата. Косата в този период лесно се оформя с помощта на бира. И днес е желателно да пазят очите си от ярка и силна светлина, може да си направите компреси на клепачите за да релаксирате и успокоите очите.

Ако имате желание да отстраните за по-дълго време окосмяване в определена част на тялото, то днес е деня да в който да си направите коломаска или епилация. След процедурата заължително нанесете успокояващ крем. Бъдете внимателни и действайте предпазливо, за да си спестите излишни главоболия доверете се на специалистите от козметичните салони.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунни дни с употребата на лунен календар за красота и стил луна Рак!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here