Красота и стил луна в Овен

0
2251

Лунен календар красота и стил луна в Овен

Когато Луната се намира в зодиакалния знак Овен са недопустими пластичните операции на лицето и в областта на главата.

Разрешени са само външни манипулации с козметична цел – масаж на кожата, пилинг, дълбоко почистване, премахване на папиломи, брадавици, враснали нокти.

Използвайте енергетиката на деня за закаляване и укрепване на мускулите, подсилване на тонуса на кожата.

В този период не е препоръчително да се използват декоративна козметика за кожата на лицето и косата.

Днес не е препоръчително да се прави перманентен грим на веждите и миглите. Полезни биха били лечебните процедури за косата, масаж на кожата на главата, маска на косата с восък и специални колагеносъдържащи емулсии. В много краен случай и нужда днес, може да изсветлите косата.

Красота и стил луна в Овен

Подстригване на косата луна Овен: Много неблагоприятен ден за подстригване, въпреки че не влияе на състоянието на косата и прическата. Работата е в това, че след подстригването в този ден отслабва имунитета на организма и се увеличава вероятността от различни заболявания.

Тъканите в организма в този период изпитват особена потребност от кислород, затова ви съветваме по-често да почиствате кожата си и по възможност, да си направите въздушна баня, да посетите кислороден бар и повъзможност повече време да изкарате на чист въздух, независимо от сезона и времето. Кожата ви е отзивчива на средствата повишаващи кръвообращението.

Кожа с разширени пори, днес е добре да се обтрива с кубче лед от сварени билки, като градински чай, лайка, бял равнец. За подобряване на цвета на кожата на лицето, може да си направите масажи и компреси последователно с топла и студена вода.

Не се препоръчва използването на спиртосъдържащи средства при почистване на кожата на лицето, тъй като това повишава сухотата на кожата.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунни дни с употребата на лунен календар за красота и стил луна Овен!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here