Красота и стил луна в Лъв

0
1935

Лунен календар красота и стил луна в Лъв

Това е период, в който се повишава жизнеността и сексуалния потенциал, благоприятно време за активно самоусъвършенстване и творчество.

В тези дни може лесно да проявите творчество у дома – да прегледате и подредите гардероба си, да си направите козметична маска от свежи плодове, да изпробват нов грим.

В менюто на всички знаци не е желателно да има мазни храни, тъй като именно тези дни са много важни в планираната борба с излишните килограми.

За повечето жени в тези дни е изключително необходимо да получат признание за своята неотразимост в очите на околните, в противен случай може да изразят дори емоционална агресивност.

Днес би било хубаво да успокойте своя темперамент. Прилива на физическа сила да употребите за самомасаж или физически упражнения за естетическо оформяне на външния си вид.

Ако почувствате липса на енергия в тези дни спокойно може да се занимаете с обичайните си практики за възтановяване и запазване на обичания ритъм на живот.

Красота и стил луна в Лъв

Подстрижката в тези дни прави косата красива, буйна и копринена, а в някой случай дори и непослушна.

Това положение на Луната на небосвода се смята за благоприятно, ако желаете да извършите промени в начина или ритъма на живота си. Дните, когато Луната е в зодиакалния знак Лъв, са най-благоприятни за подстригване на косата.

За представителите на всички зодиакални знаци е препоръчително да пазят очите си от ярка светлина.

Бъдете внимателни и по възможност използвайте слънчевите очила. Посещението на солариум може спокойно да оставите за друг ден.

Ако имате чувствателна кожа то именно в тези дни са възможни проявления на алергични реакции от използване на кремове, грим или парфюм.

В грижата за кожата следва да предпочетете натуралните продукти и природните козметични средства. Най-подходящи сега са мазните кремове, в състава на които влиза мед, пчелно млечице, екстракт от лайка, бял равнец, мента, пелин.

Подмладяващите и стягащи порите маски действат добре най-вече на представителите на зодиакалните знаци Овен, Телец и Стрелец. Премахване на разширени капиляри и пробиване на уши е необходимо да бъдат изключени в тези дни.

Категорично се забраняват парните бани и дълбоко почистване на лицето.

Не пипайте брадавици, родилни белези и загрубяла кожа. Избелването на луничките в тези дни е безполезно на практика. Благополучно преминават пластичните операции на лицето за корекция на формата на брадичката, отстраняване на бръчки и излишни отлагания в областта на шията и бедрата.

Разрешава се премахване на доброкачествени образувания, термичен и хирургичен лифтинг, пилинг, физиопроцедури.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунни дни с употребата на лунен календар за красота и стил луна Лъв!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here