Красота и стил луна в Козирог

0
1942

Красота и стил луна в Козирог

Скованост и консерватизъм в тези дни, може да се  окаже сериозна пречка за проява на вашите лични качества и стил.

В общуването Би било хубаво да се опитате да не ограничавате себе си и може видите, как вашата усмивка веднага се отразява в света, като се повява на лицата на хората около вас.

В тялото се засилва вероятността от застой, явление благодарение на което нараства и потребността от употреба на тонизиращи и спиртосъдържащи средства,  биологично активни кремове и маски.

Това е благоприятен период за лечебно гладуване с прием на метаболични стимуланти и изгарящи мазнините продукти.

В този период би било хубаво да заложите на екологично чистите продукти, да намалите количество на сладки изделия, захар, шоколад, пасти, торти и др. Пийте повече пречистена вода.

Най-добър ефект за възстановяване на здравословното състояние и придобиване на физически сили е бързото ходене, джогинг, упражнения за коленете и каране на колело. Избягвайте претоварване за да предпазите сърцето.

За подобряване на кръвообращението в тези дни вземете топъл душ или вана, подложете се на сгряващ масаж, използвайте овлажняващи тоници за кожата с настойка от женшен, глог и невен.

Ако кожата ви е суха, то препоръчително е сега да обърнете внимание на хидратацията. Благоприятно въздействие върху сухата кожа оказват извара, сол, мед и маски с краставица.

Закаляващи процедури с хладна или студена вода, днес могат да се окажат вредни. Най-добър ефект върху кожата може да се получи при употребата на соли и минерали от мъртво море.

Ефективни днес са всички козметични процедури, които спомагат укрепването на кожата, като пилинг маски, процедури за изглаждане на бръчките и белезите, хидратиращи и подхранващи кремове и колаген.

Преди да си направите каквато и да било маска затоплете кожата с компрес или лек тонизиращ масаж. Обърнете внимание на кожата около очите и по възможност я подхранете с хидращ крем.

Красота и стил луна в Козирог

Дните на луна в Козирог е идеалното време за посещение на вашия фризьор. Подстригването на косата днес я прави да расте добре, спомага укрепването и подобряването на нейната структура и прави по-здрава. За укрепване корените на косата в този период я мийте с бира, направете си масаж на главата и на ушите.

Този лунен период е подходящ за епилация, премахване на бенки и брадавици, петна, отстраняване на татуировки, пробиване на уши, процедури за лечение на кожата и дълбоко почистване.

Неблагоприятен период за лечение и профилактика на гърба и гръбначния стълб, лечение и вадене на зъби обработка на ноктите на краката и ръцете.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунни дни с употребата на лунен календар за красота и стил луна в Козирог!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here