Красота и стил луна в Дева

0
2087

Красота и стил луна в Дева

Чистота и естественост са важни за всичко днес – за храната, за дрехите, за козметиката.

Използвайте възможността да направите обмислени и практични покупки – почистващи средства, натурална козметика и екологично чисти продукти.

Обърнете внимание на течните кремове за тяло, кремове на липозомна основа, безалкохолни тоници.

Състоянието на кожата зависи много от качеството на храната и работата на храносмилателната система.

Днес може да си направите прочистване на червата с помощта на фитотерапия.

За стимулиране работата на стомаха може просто да изпиете на гладно една, две чаши гореща вода.

Салатите от свежи зеленчуци и употребата на растителна, вместо животинска храна, също оказва своето въздействие. В тези дни е желателно да се ограничи употребата на парфюми и аромати и да не ползват нова козметика.

В това време се повишава чувствителността към цветен прашец, уличен прах и миризми. В такъв период е хубаво да носите в себе си кристал – камък, който поема негативните енергии, почиства аурата и освобождава от различни видове стрес и алергични проявления.

Денят е подходящ за маникюр, педикюр и изграждане на нокти. Време за посещение на фризьор. Промиване на стомаха и клизми са нежелателни.

Красота и стил луна в Дева

Подстриганата в тези дни коса расте добре, укрепва и подобрява структурата си, по-малко пада. За използване на химични препарати (всички видове бои за коса) най-добри се явяват дните, когато Луната е разположена именно в Дева.

Това са най-благоприятните дни за подстригване на косата. Благоприятни са всички почистващи процедури, вани, сеанси арома- и фитотерапия.

Може да натоварвате достатъчно мускулите на краката, да направите масаж на стъпалата и глезените, да направите контрастни обливания на бедрата.

Забранени са пластичните операции в областта на корема. В течение на деня е желателно да разнообразите средствата, с които се грижите за кожата.

Сутринта – използвайте козметично мляко, подхранващ крем. През деня – специален гел или дневен крем. Вечерта – разнообразни лосиони, тоници и ласки.

Най-ефективни за кожата са средствата, чиито състав включва екстракти от лечебни растения, антистрес съставки, успокояващи билкови настойки.

Билките хармониращи със зодиакалния знак Дева са валериан, девесил, магданоз, кимион, мащерка, лавандула, лайка.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунни дни с употребата на лунен календар за красота и стил луна в Дева!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here