Красота и стил луна в Близнаци

0
1812

Лунен календар красота и стил луна в Близнаци

Времето, когато Луната се намира в зодиакалния знак Близнаци е благоприятно за разнообразна гимнастика за мускулите на лице, ръцете и рамене.

Не е най-подходящото време за пластични операции.

Не се препоръчва в тези дни да се оформя маникюр, педикюр, изграждане на гел нокти, оформяне на вежди, поставяне на изкуствени мигли, подстригване и боядисване на косата.

Луната позволява да се правят по ефирни и свобдни прически.

При необходимост е възможна корекция на формата на брадичката и аурикулопластика (корекция на формата на ушите).

За представителите от всички зодиакални знаци, чиято работа е свързана с продължително стоене на крака, са полезни топлите вани за краката, контрастни обливания в областта на бедрата, подхранващи и успокояващи кремове за крака.

В края на работния ден няма да бъде излишно да си направите топла успокояваща баня за крака, а защо не и вана с морска сол или други леки соли.

Намаляването на натоварването при всички положения въздейства добре на организма.

Може да си направите лека разходка и да изкарате повече време на чист и свеж въздух, тъй като сега може да ви подейства релаксиращо и отпускащо.

Красота и стил луна в Близнаци

Сред козметичните средства за предпочитане са леките, бързо попиващи, овлажняващи и подхранващи кремове с екстракти от билки и биоактивни добавки от покълнали семена.

В декоративната козметика е позволено повече от обичайното използване на ярки цветове и изразителни акценти.

Може да се допитате до близки и познати за полезни практкити за поддръжа на външния вид, да потърсите допълнителна информация от различни източници, да споделите своите знания по темата.

Успешни в тези дни са покупките на дребни аксесоари за ръцете, лицето и раменете в това число ръкавици, пръстенчета, шалове и шапки. С

ред новите парфюми и аромати се препоръчват леки свежи ефирни аромати.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунни дни с употребата на лунен календар за красота и стил луна Близнаци!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here