Лунен календар красота и стил 30 ти лунен ден

0
569

Лунен календар красота и стил 30 ти лунен ден

Красиви днес тридесети лунен ден се смята за ден на мир, спокойствие, равновесие и хармония. За това би било хубаво да се стараете да запазите вътрешния си мир и баланс.

Денят е свързан с пречистване на сърдечно съдовата система.

Периодът е благоприятен за извършване на почистващи процедури във всяко едно отношение дори и на астрално ниво.

Този лунен ден е обичайно кратък, както и следващия първи лунен ден.

Позволете си да си починете и да се презаредите максимално за следващия лунен месец

Отлично време за релаксация, успокояващи процедури, премисляне и уговаряне на козметичните и разкрасителни процедури за лицето и тялото в предстоящия лунен месец.

Лунен календар красота и стил 30 ти лунен ден:

Подстригване: Ако косата ви е къса и желаете да расте по-бавно, то посетете вашият фризьор още днес, тъй като денят е благоприятен за реализация на тази цел.

Ако косата ви е дълга, то за нея в този ден не е препоръчително да комуникира с ножицата по-добре е да отложите посещението на фризьора за някой по – подходящ лунен ден.

Без значение дали косата е къса или дълга, направената прическа в този лунен ден се очаква да задържи формата си дълго време.

Облекло: В днешния лунен ден, може да облечете всякакви дрехи. Единственото условие, което би било хубаво да спазите е дрехите и обувките ви да бъдат удобни и да позволят на тялото да се отпусне и да си почива, вместо да се натоварва.

Всяко напрежение и неудобство в ежедневното облекло днес, води до бързо изчерпване на енергийния запас, което води до умора, а в някой случай дори и до депресия.

Шарките и окраските е препоръчително да бъдат в правоъгълна форма или хоризонтално разпънат правоъгълник. Етно мотивите са един добър вариант.

Цветовете на който е препоръчително да заложите са злато, оранжево, кестен, шоколад и всичко от кафявата гамата в това число и бежовия цвят.

Накитите е хубаво да бъдат в правоъгълна форма и да имат един от следните полускъпоценни камъни, бял корал, планински кристал или турмалин.

Лунен календар красота и стил 30 ти лунен ден

Фитнес упражнения, аеробика и медитация: Този лунен не е благоприятен за физическо натоварване и изпълнение на каквито и да било фитнес, йога, цигун и други, упражнения и практики.

Денят е предназначен за почивка, медитация и релаксация, така че колкото повече правите от тях толкова по-добре е за вашето общо жизнено и психично състояние.

Дори днес, може да поглезите тялото с един общ релаксиращ и тонизиращ масаж, както и всякакви видове практики за релаксация и медитация на физическо и психическо ниво.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунен ден с употребата на лунен календар красота и диета 30 ти лунен ден !

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here