Лунен календар красота и стил 29 ти лунен ден

0
976

Лунен календар красота и стил 29 ти лунен ден

Красиви днес двадесет и девети лунен ден в класическата астрология е приет за един от най-неблагоприятните и нещастни дни за всеки и всичко, което се започва.

В този лунен ден забравете за огледалото и въобще не се оглеждайте в него.

Сега би било хубаво да си дадете почивка от козметични и разкрасителни процедури.

Денят е благоприятен единствено за провеждане на експерименти с оформяне на вашата коса.

Промяната във външния ви вид днес по-скоро няма да ви преобрази, а ще отрази вашето вътрешно състояние и духовен мир. Удължаването на косата оставете за друг ден.

Лунен календар красота и стил 29 ти лунен ден

Облекло: В днешния ден може да заложите на дрехи, който са свободни и не ви причиняват дискомфорт, тъй като днешния лунен ден и без това по подразбиране е напрегнат.

Свободни дрехи в елегантен стил съобразени с работното ви място е най-добрия вариант, който може да ви помогне да чувствате добре.

Помнете, колкото повече се сливате с тълпата днес и не се набивате на очи, толкова сте по-защитени от вероятността да станете жертва на недоразумения и конфликти.

Шарките и окраските по дрехите би било хубаво да бъдат квадратни или да наподобяват, квадратни форми или разпънат правоъгълник.

Цветовете на който е хубаво да заложите днес са от „защитната“ гама, червен, ален и черен. Старайте се да ги използвате балансирано, за да не се набивате много на очи, а в същото време да не сте и като на погребение.

Накитите би било хубаво да съдържат един от следните камъни серпентина, черна перла, а най-полезно би било да е седеф. Черната перла е много силен магически камък, който не бива да се носи от всеки.

Фитнес упражнения, аеробика и медитация: В 29 ти лунен ден има повишена вероятност от получаване на физически травми за това изпълнявайте упражненията си бавно и полеко.

В тренировките днес би било хубаво да бъдете по-съсредоточени в дихателните упражнения и процесите на дишане по време на изпълнение на различните практики и упражнения.

Изпълнявайте ги в спокойно темпо и с безупречно отношение на всяко едно отношение.

Медитациите днес най-хубаво би било да са свързани със съсредоточването върху пламъка на свещ с цел пречистване и повишаване на жизнения тонус. Полезни могат да бъдат сауната и масажите.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунен ден с употребата на лунен календар красота и стил 29 ти лунен ден!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here