Лунен календар красота и стил 9 ти лунен ден

0
938

Лунен календар красота и стил 9 ти лунен ден

Девети лунен ден се смята за изключително благоприятен за нещата, които са били започнати не отдавна и се очаква да бъдат завършени в близко бъдеще.

Денят е благоприятен за извеждане на шлаки и отрови от организма. Този ден е особено благоприятен за лечение с билки.

В този лунен ден благоприятно въздействие върху организма оказват всякакви процедури свързани с вода и ароматерапия, основно успокояващи и релаксиращи.

Другите процедури днес няма да постигнат желания ефект или той може да бъде доста краткосрочен.

Ако имате желание да извършвате други процедури, може да изчакате следващия лунен ден, когато успех могат да имат по-голям набор от разкрасителни процедури.

Този лунен ден е свързан с имунната система. Денят е благоприятен за изцеление, подмладяване и прочистване на тялото.

Ако в този лунен ден Луната се намира във воден знак, се препоръчва посещение на различни видове баня, а също така и на сауна.

Денят не е благоприятен за процедури свързани с почистване на лицето, а също така и сериозни интервенции свързани с разкрасяване и подмладяване.

Този лунен ден може да посветите на грижата за краката, кожата може да остане за дълго гладка и мека.

Лунен календар красота и стил 9 ти лунен ден

Облекло в този лунен ден спокойно може да комбинирате по интуиция. Твърде вероятно да изпаднете в крайност. Да изберете или прекалено свободни или прекалено строги тоалети.

Бъдете внимателни и не прекалявайте. Формите между които може да избирате са триъгълник, зигзаг и прекъснати линии.

Окраските и шарките върху облеклото днес би било хубаво да бъдат с формата на триъгълник, зигзаг и прекъснати линии, спокойно могат да бъдат върху облеклото ви днес.

Цветовете, които е препоръчително да използвате днес за облекло, аксесоари и обувки са оранжев, кафяв, шоколадов, кестен.. Може да ги комбинирате с бяло, тъмно лилаво и зелени акценти.

Върху накитите в този лунен ден е добре да има един от следните полускъпоценни камъни черна перла, опушен кварц, александрит, серпентин.

Фитнес и упражнения в девети лунен ден: В девети лунен ден би било хубаво да се избягват всякакви активни упражнения.

В оздравителната си програма днес би било хубаво да оставите само медитацията и сеанси по релаксация, в това число масажи, рейки и всичко, което по един или друг начин може да ви помогне да релаксирате и тонизирате физическото си тяло.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунен ден с употребата на Лунен календар красота и стил 9 ти лунен ден!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here