Лунен календар красота и стил 8 ми лунен ден

0
936

Лунен календар красота и стил 8 ми лунен ден

Осми лунен ден е доволно благоприятен в социален план, но по отношение на здравето и медицината е доста сложен.

Денят е благоприятен за извеждане на мръсотия и шлаки от организма, а така също и за начало на нови козметични процедури.

В осми лунен ден в пряк и преносен смисъл, може да се умре от глад.

Този лунен ден се смята за ден на алхимиците. За това се вярва, че именно този лунен ден е подходящ за изработка на всякакви кремове, мехлеми, отвари и въобще продукти, които да се използват по-късно.

В осми лунен ден може да подстрижете косата си, за да привлечете красота и благополучие. Днес може да боядисате косата си, ако желаете да промените имиджа си или просто да експериментирате.

Благоприятно въздействие оказват всички процедури свързани с лицето. Масажът в този ден оказва запомняща се релаксация, която може да отпусне и релаксира всички мускули на тялото.

Лунен календар красота и стил 8 ми лунен ден

Облеклото и днес би било хубаво да бъде свободно и удобно, за да може да се отдадете на силната трансформища енергия и да продължите успешно през лунния месец.

Формите на дрехите е препоръчително да бъдат с квадратни и/или правоъгълни форми. Трапецовидните поли и панталони оставете за друг ден.

Шарките и окраските би било хубаво да бъдат с формата на квадрат или хоризонтално разпънати правоъгълници, но не е задължително да присъстват върху облеклото.

Цветовете, които е препоръчително да използвате днес за облекло, аксесоари и обувки са червен и черен. Може да ги комбинирате с бяло, тъмно и светло зелени акценти.

Върху накитите в този лунен ден е добре да има един от следните полускъпоценни камъни гранатит, уваровит, оливин, хризолит.

Фитнес в осми лунен ден: На първо място в оздравителната програма днес би било хубаво да поставите медитация, както и всички видове упражнения за релаксация. Би било хубаво да не увеличавате броя на упражненията, а също така броя на сериите или тежестта, която използвате.

В този лунен ден може да обърнете внимание на упражненията, които по една или друга причина до сега не са ви се получавали и ви е било необходимо да вложите повече енергия и труд за да ги направите.

Бързите и резки движения в осми лунен ден са много опасни. Препоръчително е днес да отделите внимание на разтягането. Плавни изпъващи упражнения могат да помогнат на мускулите да се отпуснат, да релаксират и така да се освободите от хроничното напрежение, което от своя страна може да ви помогне за отпускане и релакс на цялата нервна система.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунен ден с употребата на Лунен календар красота и стил 8 ми лунен ден!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here