Лунен календар красота и стил 7 ми лунен ден

0
979

Лунен календар красота и стил 7 ми лунен ден

Седми лунен ден е благоприятен за всякакви козметични процедури.

Сега може спокойно да започнете обучение или серия от дихателни упражнения, лечение на бронхите и белите дробове, ароматерапия.

Подстригването на косата в този лунен ден, може да активира и засили във вас чувството за предвидливост, далновидност и проницателност на ума.

Би било хубаво да се въздържите от солариум и излагане на силна слънчева светлина.

Лунен календар красота и стил 7 ми лунен ден

Облеклото и днес би било хубаво да бъде съобразено с работно ви място. От спортно елегантен стил до строго делови и да подхожда на ежедневния ви ритъм  на живот.

В строго деловия стил, е препоръчително дрехите да бъдат удобни меки дрехи без релеф и набръчквания.

Правите форми в облеклото днес би било хубаво да ги замените с нещо по -разчупено и ако не самата дреха то частите на облеклото да наподобяват кръгова или спираловидна форма.

Шарките и окраските би било хубаво да бъдат с формата на сферични кръгове и/или спираловидни форми, разбира се не е задължително да присъстват върху облеклото.

Цветовете, които е препоръчително да използвате днес за облекло, аксесоари и обувки са виолетов, лилав, млечен и бял. Може да ги комбинирате с бяло, тъмно и светло кафяви и дори кехлибарени акценти.

Върху накитите в този лунен ден е добре да има един от следните полускъпоценни камъни хиацинт и цитрин.

Фитнес – В седми лунен ден най-добър ефект върху физическото здраве оказват всякакви видове дихателни упражнения.

В заниманията си в спортни и фитнес зали, може да концентрирате вниманието си в дишането по време на изпълнение на физическите упражнения.

Денят е благоприятен за занимания в които се работи с партньор, а не самостоятелно.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунен ден с употребата на лунен календар красота и стил 7 ми лунен ден!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here