Лунен календар красота и стил 6 ти лунен ден

0
1134

Лунен календар красота и стил 6 ти лунен ден

Шести лунен ден се счита за благоприятен, предназначен за радост, веселие и любов.

Благоприятен ден за провеждане на общи оздравителни процедури за кожата и ароматотерапия.

Шести лунен ден е идеален ден за всякакви подмладяващи процедури. На мястото на старото идва новото.

Пилинги, ексфолианти и други процедури, ускоряващи подмладяването работят прекрасно.

Косата и ноктите подкъсени в този ден, израстват бързо. А това означава, че може да подравните косата си, дори да не желаете да я скъсявате значително.

Маникюрът направен в този ден не разваля ноктите ви, но епилацията има ефект обратен на очакванията, ви ефект и нея се налага да я повторите много скоро.

Шести лунен ден е подходящ за занимание с дихателна гимнастика и е подходящ да спрете цигарите. Денят е благоприятен да смените цвета на косата си, да се погрижите за ръцете и краката си.

В този ден по-добре е да се въздържате от разкрасителни процедури, тъй като това може да доведе до усещане на дискомфорт, тъга и поява на чувство на страх.

Лунен календар красота и стил 6 ти лунен ден

Облеклото и днес би било хубаво да бъде съобразено най-вече с работно ви място. От спортно елегантен стил до строго делово работно облекло.

В строго деловия стил, е препоръчително дрехите да бъдат удобни меки дрехи без релеф и набръчквания.

Правите форми в облеклото днес би било хубаво да ги замените с нещо по -разчупено и ако не самата дреха то частите на облеклото да наподобяват кръгова или спираловидна форма.

Шарките и окраските би било хубаво да бъдат с формата на сферични кръгове, полукръгове и/или спираловидни форми, разбира се не е задължително да присъстват върху облеклото.

Цветовете, които е препоръчително да използвате днес за облекло, аксесоари и обувки са син, индиго, ултрамарин, метличина.. Може да ги комбинирате с бяло, светло кафяви и пясъчни акценти.

Върху накитите в този лунен ден е добре да има един от следните полускъпоценни камъни тюркоаз, розов халцедон и мрамор.

Фитнес упражнения, гимнастика и релаксация:  В шести лунен ден положително въздействие имат медитативните упражнения, както и пранаяма и всички други дихателни практики. Сега може да започнете да ги усвоявате напълно или да увеличите натоварването.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунен ден с употребата на Лунен календар красота и стил 6 ти лунен ден!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here