Лунен календар красота и стил 5 ти лунен ден

0
1162

Лунен календар красота и стил 5 ти лунен ден

Пети лунен ден в класическата астрология се счита за крайно неблагоприятен за състоянието на здравето – рисков и дори фатален.

Тъй като именно сега може да се прекали с удоволствията от живота.

Пети лунен ден е ден за събиране на билки, приготвяне на настойки и мехлеми.

Билките събрани в този ден имат особена лечебна сила.

Подстригването на косата в този ден може да увеличи очното налягане, което да доведе до влошаване на зрението или обостряне на очните заболявания. По-добре е да почакате с посещението при фризьора.

Лунен календар красота и стил 5 ти лунен ден

Облеклото и днес би било хубаво да бъде свободно и удобно, за да може да се забавлявате изпитвайки пълно удоволствие от работата и ежедневните си заниманията.

Формите на дрехите е препоръчително да бъдат квадратни и правоъгълни. Трапецовидните поли, панталони ризи и блузи оставете за друг ден.

Шарките и окраските би било хубаво да бъдат с формата на квадрат или хоризонтално разпънат правоъгълник, но не е задължително да присъстват върху облеклото.

Цветовете, които е препоръчително да използвате днес за облекло, аксесоари и обувки са син, морско син. Може да ги комбинирате с бели и розови акценти.

Върху накитите в този лунен ден е добре да има един от следните полускъпоценни камъни тюркоаз, розов халцедон и мрамор.

Фитнес, гимнастика и релаксация: Като цяло в пети лунен ден се препоръчва да започнете да увеличавате натоварването. Естествено, бъдете внимателни, но неотклонно започнете да повишавате нивото на своите упражнения.

Не се препоръчва да изпълнявате твърде седативни практики, доколкото те противоречат на енергетиката на този период.

Сега е хубаво, колкото може повече да се движите, като се стараете да не прекалите. Препоръчва се стягащ масаж

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунен ден с употребата на Лунен календар красота и стил 5 ти лунен ден!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here