Лунен календар красота и стил 27 ми лунен ден

0
928

Лунен календар красота и стил 27 ми лунен ден

Красиви днес: Двадесет и седми лунен ден е благоприятен и дори подходящ ден за общофизическото и здравословното състояние.

Сега може да проявите творческите си заложби и интелектуалните способности, без да бързате.

27 ми лунен ден е предназначен за подхранване и хидратиране на кожата на лицето и тялото, но само ако е необходимо и без да се прекалява.

Провеждането на козметични водни процедури и днес е полезно.

Подстрижката и прическата оформена днес може да бъде полезна, както за външния ви вид, така и за вътрешния ви мир и духовно състояние.

Може да се засили интуицията и да се повиши проницателността на вашият ум. Възможно е да ви помогне да виждате по-ясно нещата и хората около вас. Да подобри общуването ви, в случай че подходите по един по-философски начин, разбирайки хората и уважавайки тяхното право на избор.

Лунен календар красота и стил 27 ми лунен ден

Облекло в този лунен ден спокойно може да комбинирате по интуиция. Твърде вероятно да изпаднете в крайност и да изберете или прекалено свободни или прекалено строги тоалети.

По тази причина ви съветваме да търсите баланса между свободата и ежедневното рутинно облекло.

Формите между които може да избирате са триъгълник, зигзаг и прекъснати линии.

Окраските и шарките върху облеклото днес би било хубаво да бъдат с формата на триъгълник, зигзаг и прекъснати линии, спокойно могат да бъдат върху облеклото ви днес.

Цветовете, които е препоръчително да присъстват в основното облекло и аксесоартите днес са син, индиго, ултрамарин, метличина синьо и сапфир.

Накитите в този лунен ден би било хубаво да имат един от следните полускъпоценни камъни камъни: прозрачен или лилав аметист, изумруд, розов или малинов кварц или селенит.

Фитнес упражнения, аеробика и медитация: В тренировките днес може да се занимаете с традиционните за вас упражнения, също така може да използвате упражнения за намаляване на стреса в тялото.

Заложете на ритмичните и динамични упражнения. Полезни са практиките за разтягане. Медитация, релаксация и усамотяване в края на деня са препоръчителни, да не кажем задължителни.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунен ден с употребата на лунен календар красота и стил 27 ми лунен ден!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here