Лунен календар красота и стил 26 ти лунен ден

0
1016

Лунен календар красота и стил 26 ти лунен ден

Двадесет и шести лунен ден е един от най-опасните лунни дни по отношение на здравето.

Денят е свързан с обмяната на веществата в организма.

Периода е благоприятен за комплексно почистване на организма и провеждане на водни процедури от всякакъв вид.

Този лунен ден е предназначен за терапия тип „мълчание“, което идва от източните холистични школи за лечение.

Колкото повече мълчите днес, толкова по-добре, тъй като може да си спестите доста главоболя.

Сега спокойно може да се занимаете с процедури за изглаждане на бръчки, премахване на бенки и брадавици, а също така да подложите на почистващи процедури за лицето и тялото.

Това е деня за посещение на вашия фризьор. Направената днес прическа може да ви помогне да привлечете в живота си подобряване на финансовото положение, увеличаване на вашите притежания.

A също така и благоразположението на началството и по-висшестоящите от вас хора, които могат да ви помогнат в планирането и реализацията на вашите житейски проекти.

Лунен календар красота и стил 26 ти лунен ден

Облеклото и днес би било хубаво да бъде свободно и удобно, за да може да се концентрирате върху задачите за решаване, а не да губите време в чувство на неудобство и дискомфорт.

Формите на дрехите е препоръчително да бъдат квадратни и правоъгълни. Трапецовидните поли и панталони оставете за друг ден.

Шарките и окраските би било хубаво да бъдат с формата на квадрат или хоризонтално разпънат правоъгълник, но не е задължително да присъстват върху облеклото.

Цветовете, които е препоръчително да използвате днес за облекло, аксесоари и обувки са морско и небесно синьо. Може да ги комбинирате с жълто и дори зелено.

Върху накитите в този лунен ден е добре да има един от следните полускъпоценни камъни: аурипигмент, нефрит или жълт нефрит или хризопраз.

Фитнес упражнения, гимнастика и медитация: В тренировките днес би било хубаво да заложите на релаксиращи и разтягащи упражнения и практики. Полезна днес е акупресурата и дихателните упражнения.

Старайте се в този лунен ден да си осигурите дълга разходка на чист въздух на места, където няма струпване на хора и не преминава голям човекопоток. Колкото повече дива природа, толкова по-добре.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунен ден с употребата на лунен календар красота и стил в 26 ти лунен ден!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here