Лунен календар красота и стил 25 ти лунен ден

0
1129

Лунен календар красота и стил 25 ти лунен ден

Красота и стил днес – двадесет и пети лунен ден е ден за почистване на органите и системите във физическото тяло.

В този лунен ден спокойно може да проведете диета с гладуване.

Всички пречистващи и изчистващи процедури днес протичат успешно и дори получавате желания резултат.

Посещението на фризьор днес ви носи радост и възстановяване на душевното равновесие.

Отражение на това може да видите в косите си, тъй като подстриганата днес коса расте здрава и плътна.

Този лунен ден е най-подходящия за боядисване на косата. Избрания от вас цвят се очаква да бъде наситен и да остане значително по-дълго време, отколкото обикновено.

Денят е подходящ също за грижа за ръцете и краката, може спокойно да се погрижите за маникюра и педикюра.

След всички останали козметични процедури, може да се поглезите с масаж на цяло тяло. Ако е необходим антицелулитен масаж, то това е деня в който може да постигнете най-добрия резултат в отстраняване на портокаловата кожа по вашето тялото.

Лунен календар красота и стил 25 ти лунен ден

Облеклото и днес би било хубаво да бъде спортно елегантен тип, доколкото това е възможно и е в синхрон с ежедневния ви ритъм  на живот. Разбира се може да запазите строго деловия стил, но нека поне дрехите бъдат удобни меки дрехи без релеф и набръчквания.

Правите форми в облеклото днес би било хубаво да ги замените с нещо по -разчупено и ако не самата дреха то частите на облеклото да наподобяват кръгова или спираловидна форма.

Шарките и окраските би било хубаво да бъдат с формата на сферични кръгове и/или спираловидни, разбира се не е задължително да присъстват върху облеклото.

Цветовете, които е препоръчително да използвате днес за облекло, аксесоари и обувки са зелен, малахитово и изумруден.

Върху накитите в този лунен ден е добре да има един от следните полускъпоценни камъни: тигрово око, котешко око, соколово око.

Фитнес упражнения, гимнастика и медитация: В този период е препоръчително да наблегнете върху упражнения и практики свързани с разтягане независимо дали се занимавате с фитнес, йога, пилатес или други физически упражнения.

Полезни днес са също медитациите, релаксиращите масажи и други. Благотворно въздействие може да получите и от всички видове водни процедури.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунен ден с употребата на лунен календар красота и стил 25 ти лунен ден!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here