Лунен календар красота и стил 24 ти лунен ден

0
1004

Лунен календар красота и стил 24 ти лунен ден

Двадесет и четвърти лунен ден се смята за неутрален по отношение на здравето.

Денят е свързан с половата система и репродуктивните органи.

Това е най-добрия период за приготвяне на всевъзможни лекарствени средства.

В този лунен ден се засилва привличането от и към противоположния пол. Жените стават особено женствени, а мъжете изразяват ярко мъжките си качества.

Днес спокойно може да обиколите парфюмерийните магазини и дрогерии и да си изберете подходящ за вас аромат. Ако имате насрочена любовна среща, то днес може да се запознаете с избраника на вашия живот.

Подстригване на косата в 24 ти лунен ден: Ако подстрижете косата си днес, може да стане тънка, а в някой случай дори чуплива. Расте бавно, но направената прическа днес остава за дълго. Възможно е косата ви да измени цвета си и да стане малко по – тъмна.

Лунен календар красота и стил 24 ти лунен ден

Облеклото днес може спокойно да го съчетаете с вида на мероприятията, които ви предстоят, стегнато и подредено. Може да заложите на нестандартни комбинации в стила си днес. Заложете на собствените си творчески умения и се наслаждавайте на резултатите.

Правите форми в облеклото днес би било хубаво да ги замените с нещо по -разчупено и ако не самата дреха то частите на облеклото да наподобяват овал или кръг.

Шарките и окраските би било хубаво да бъдат с формата на кръгове или да са овални, разбира се не е задължително да присъстват върху облеклото.

Цветовете, които е препоръчително да използвате днес за облекло, аксесоари и обувки са жълт, кехлибарен, лимонов, щафран и охра.

Върху накитите в този лунен ден е добре да има един от следните полускъпоценни камъни: черен яспис, въздушен обсидиан, малахит, син нефрит, гросулар.

Фитнес упражнения, медитация и релаксация в 24 ти лунен ден: Денят е благоприятен за физическа активност. В този лунен ден е препоръчително да обърнете внимание на тренировките за издръжливост, но не и за вдигане на тежести.

Ако се занимавате с хатха йога, то днес би било хубаво да обърнете внимание на изоставащите мускулни групи, а също така да обърнете внимание и на дихателните упражнения.

Най-полезни днес са физическите упражнения свързани с укрепване на костната структура, които са много популярни в техники, като Цигун.

И днес медитациите са полезни, особено тези в които се работи в дълбочината на подсъзнанието на човека, с цел подобряване и достигане на хармонията между духа и тялото.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунен ден с употребата на лунен календар красота и стил 24 ти лунен ден!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here