Лунен календар красота и стил 23 ти лунен ден

0
1660

Лунен календар красота и стил 23 ти лунен ден

Двадесет и трети лунен ден е подходящ повече за завършване на започнатите дела.

Не благоприятен за нови начинания, и дори неподходящ за стартиране на нови действия и проекти.

Денят е свързан с имунната система и гръбначния стълб.

В 23 ти лунен ден операциите са противопоказни, дори и да става въпрос за премахване на малка и незначителна пъпка.

Подстригване на косата в 23 ти лунен ден: Ако се подстрижете в този лунен ден, то косата ви може да расте по-бързо, да бъде по-буйна и дори по-гъста.

Помнете, че в днешния лунен ден е противопоказно и дори забранено да се извършва химическо въздействие върху косата боядисване, къдрене и др., оставете за друг ден.

Сложните прически, направени днес, няма да издържат дълго време.

Лунен календар красота и стил 23 ти лунен ден

Облеклото днес би било хубаво да бъде най-вече удобно имайки предвид динамиката, пред, която може да бъдете изправени.

Най-малкото нещо с което ще искате да губите времето си днес е облеклото. Правите форми в стила ви днес могат да ви помогнат да се чувствате по-комфортно.

Шарките и окраските би било хубаво да бъдат с формата на квадрат, разбира се не е задължително да присъстват върху облеклото.

Цветовете, които е препоръчително да използвате днес за облекло, аксесоари и обувки са оранжево, кестен, шоколад и кафяво.

Върху накитите в този лунен ден е добре да има един от следните полускъпоценни камъни: раухтопаз, черен нефрит, зелен нефрит, сардер

Фитнес, гимнастика, медитация: В 23 ти лунен ден е добре да проведете активни упражнения с цел укрепване на постигнатите ежедневни резултати.

Изпробването на нови пози и занимания не е препоръчително. Масажите днес са изключително благоприятни.

Много препоръчително, да не кажем задължително е днес да се върнете към природата и да се занимаете с медитация за хармонизиране работата на чакрите.

Полезни са физическите упражнения, които спомагат за укрепване на гръбначния стълб. Полезни днес са най- вече упражнения в басейн или вода, които много подпомагат този процес.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунен ден с употребата на лунен календар красота и стил 23 ти лунен ден!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here