Лунен календар красота и стил 22 ри лунен ден

0
1156

Лунен календар красота и стил 22 ри лунен ден

Двадесет и втори лунен ден се смята за неблагоприятен по отношение на повечето занимания и дори в някои случаи може да се окаже опасен.

В този лунен ден спокойно може да се занимаете с избор на аксесоари и украшения, като  обеци, шалчета, пръстени и др.

Добър ден за оформяне и коригиране на прическа. Напълно новите идеи за косата оставете за друг по-добър период.

Денят е по-скоро неутрален отколкото фатален. Подходящ за пробиване на уши, а също така и за поставяне на всякакъв вид пиърсинг.

Лунен календар красота и стил 22 ри лунен ден

Облеклото днес би било хубаво да бъде свободно и удобно без значение дали е в строго делови, спортно елегантен или свободен стил. Днес по-скоро е необходимо да се слеем с тълпата отколкото да изпъкваме.

В този ден е необходимо да се концентирираме, към завършването на проекти и начинанията в текущия месец. За това би било хубаво да дадем най-доброто от себе си без излишна суета в облеклото.

Шарките и окраските би било хубаво да бъдат с формата на вертикално разпънати правоъгълници или правоъгълник. Разбира се не е задължително да присъстват върху облеклото.

Цветовете, които е препоръчително да използвате днес за облекло, аксесоари и обувки отново са от „защитната“ цветова гама. Подходящи днес са червения цвят, аления и черения.

Върху накитите в този лунен ден е добре да има един от следните полускъпоценни камъни син ахат, син сапфир, син яспис, син нефрит и кехлибар.

Фитнес, упражнения и гимнастика: Най-добрият вариант за днес е по възможност да си направите дълга разходка на чист и свеж въздух. Да отделите време за медитация и релаксация.

Помнете, че най-доброто лекарство в този лунен ден е пълноценната и щастлива почивка.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунен ден с употребата на лунен календар красота и стил 22 ри лунен ден!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here