Лунен календар красота и стил 21 ви лунен ден

0
1286

Лунен календар красота и стил 21 ви лунен ден

Красота и стил днес: Двадесет и първи лунен ден е свързан със кръвообращението.

Този ден е най-подходящ за занимания свързани с хигиената и прочистващите процедури и най-вече за пречистване на кръвта.

Този лунен ден е подходящ за лечение с билки.

Подстригване и грижа за косата: 21 лунен ден е благоприятен ден за боядисване на косата най-вече в бяло, тъй като в този ден обезцветяването води до най-малко травми върху косата.

Ако отдавна имате желание да извършите кардинална промяна на външния си вид, то именно днес е най-подходящия лунен ден, в който смело може да пристъпите към действие.

Не се стеснявайте и смело сменете цвета на косата, променете прическата си и дори обновете гардероба си, тази промяна няма да остане незабелязана.

Лунен календар красота и стил 21 ви лунен ден

Облеклото днес, спокойно може да проявите творческите си заложби и да заложите на собствения си стил. Ако сте неуверени посъветвайте се с приятели за подходящите дрехи от вашия гардероб. Ако установите, че гардероба ви поостарял, може спокойно да се разходите по магазините и да го обновите.

Днес по-скоро е необходимо да се откроявате от тълпата и да правите добро впечатление с което може да постигнете целите. Денят е предназначен за активни действия и ефективно придвижване напред.

22 ри лунен ден е един от дните в който е валидна поговорката „По дрехите посрещат по ума изпращат“. Нека облеклото днес бъде най-доброто, което може да направите за себе си.

Шарките и окраските би било хубаво да бъдат с формата на вертикално разпънати правоъгълници или правоъгълник. Разбира се не е задължително да присъстват върху облеклото.

Цветовете, които е препоръчително да използвате днес за облекло, аксесоари и обувки са виолетов, лилав, бледо син и бял.

Върху накитите в този лунен ден е добре да има един от следните полускъпоценни камъни циркон, авантюрин.

Фитнес, гимнастика и упражнения: Днес би било хубаво да поддържате доброто си физическо състояние и да направите поне малко физически упражнения, които да стимулират работата на сърцето, за да бъде здраво.

От особено значение днес са спортните занимания, в които нарастването на физическото натоварване расте правопропорционално на оздравителните процеси в организма.

Денят е благоприятен за провеждане на всякакви спортни състезания, както и достигане на нови рекорди, само в случай, че сте тренирали достатъчно и сте добре подготвени за тази цел.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунен ден с употребата на хороскоп за красота и стил 21 ви лунен ден !

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here