Лунен календар красота и стил 19 ти лунен ден

0
1404

Лунен календар красота и стил 19 ти лунен ден

Красота и стил днес: Деветнадесети лунен ден се смята за крайно неблагоприятен и дори опасен ден за проектите и начинанията.

По възможност си останете у дома и не излизайте на улицата днес.

Този лунен ден е благоприятен за покаяние и астрално очистване.

Подстригване и грижа за косата: В 19 ти лунен ден изрежете и лакирайте ноктите си, подстрижете косата си, накъдрете я.

След днешното подстригване косата ви лесно се подава на оформяне, придобива допълнителен обем и блясък.

Ако косата ви е права или я изправяте често, то подстрижете я днес.

Полезни днес са масажите и сауната, оказват благоприятно въздействие върху организма и ако не още днес, то на следващия ден, може да усетите ефекта.

Лунен календар красота и стил 19 ти лунен ден

Облекло Днес, спокойно може да си облече по разчупени дрехи и да бъдете различни. Дори в деловия стил, може да заложите на асиметричните кройки и съчетания в комбинацията на тениски, ризи, поли и панталони.

Шарките и окраските по облеклото днес, може да бъдат по-разчупени. Всички видове асиметрия, вълнообразни линии и плавни преходи могат да бъдат използвани в стила ви днес.

Цветовете, които е препоръчително да използвате днес за облекло, аксесоари и обувки са син, морскосин, лазурен.

Върху накитите в този лунен ден е добре да има един от следните полускъпоценни камъни лабрадор, хризолит, оливин, зелен гранат, удолит, червен оникс.

Фитнес, гимнастика и упражнения: Най-добре е в този лунен ден да отложите тренировки във фитнеса или залата за гимнастика, аеробика, канго и други, тъй като сега вероятността да получите травми е повишена. В деветнадесети лунен ден не е препоръчително да правите дори и разтягащи упражнения.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунен ден с употребата на лунен календар красота и стил 19 ти лунен ден!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here