Лунен календар красота и стил 18 ти лунен ден

0
1021

Лунен календар красота и стил 18 ти лунен ден

Красота и стил днес: Осемнадесети лунен ден се смята за благоприятен ден за различни видове дейности, като е необходимо да се проявят качества, като благоразумие, сдържаност и внимание.

Денят е свързан с работата на бъбреците.

Благоприятен ден за очистване на организма и всякакви водни процедури.

В този лунен ден може да се посветите изцяло на процедури свързани с почистването и възстановяването на вашата кожа, всякакви видове баня, масажи, подхранващи и почистващи маски.

Отличен ден за приемане на подхранващи съставки и вещества, но не и за премахване на вредни. Този лунен ден е най-подходящия за посещение на бръснар.

Подстригването днес ви помага за привличане на късмет и благополучие.

Грижата за краката оставете за следващия ден.

Лунен календар красота и стил 18 ти лунен ден

Облекло в този лунен ден спокойно може да комбинирате по интуиция. Твърде вероятно да изпаднете в крайност и да изберете или прекалено свободни или прекалено строги тоалети.

Формите между които може да избирате са триъгълник, зигзаг и прекъснати линии.

Окраските и шарките върху облеклото днес би било хубаво да бъдат с формата на триъгълник, зигзаг и прекъснати линии, спокойно могат да бъдат върху облеклото ви днес.

Цветовете, които е препоръчително да присъстват в основното облекло и аксесоартите днес са зелен, малахитов и изумруден.

Накитите в този лунен ден би било хубаво да имат един от следните полускъпоценни камъни камъни: бял ахат, опал, лилав аметист, шпинел.

Фитнес, тренировки, упражнения в 18 ти лунен ден: Днес обърнете повече внимание на разтягащите упражнения. В никой случай не увеличавайте броя на сериите или повторенията, насочете се към упражнения, в които е важен ритъма.

Също така днес благоприятно въздействие върху организма оказват ритмичните дихателни упражнения.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунен ден с употребата на Лунен календар красота и стил 18 ти лунен ден!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here