Лунен календар красота и стил 17 ти лунен ден

0
1079

Лунен календар красота и стил 17 ти лунен ден

Красота и стил днес: Седемнадесети лунен ден се смята за особено неблагоприятен ден, особено, ако се падне в събота.

Деня е свързан с ендокринната система.

Символа на този лунен ден е гроздов грозд. Подходящ ден за провеждане на ампелотерапия (лечение с грозде).

Седемнадесетия ден от лунния цикъл е подходящ ден за начало на групови тренировки, като аеробика, фитнес и всички видове групови занимания.

Според източните вярвания подстригването в този лунен ден може да ви помогне да бъдете в добро настроение и благоразположение до следващия лунен месец.

От своя страна това, може да окаже благоприятно влияние върху вашето здраве и благополучие. Поради тези причини промяната на външния ви вид точно днес е много благоприятна.

Лунен календар красота и стил 17 ти лунен ден

Облеклото и днес би било хубаво да бъде свободно и удобно, за да може да се забавлявате изпитвайки пълно удоволствие от заниманията.

Формите на дрехите е препоръчително да бъдат квадратни и правоъгълни. Трапецовидните поли и панталони оставете за друг ден.

Шарките и окраските би било хубаво да бъдат с формата на квадрат или хоризонтално разпънат правоъгълник, но не е задължително да присъстват върху облеклото.

Цветовете, които е препоръчително да използвате днес за облекло, аксесоари и обувки са жълт, златен. Може да ги комбинирате с кафяво и дори зелено.

Върху накитите в този лунен ден е добре да има един от следните полускъпоценни камъни: хематит, циркон.

Фитнес, тренировки и упражнения в 17 ти лунен ден: В този лунен ден във всякакъв смисъл, както във физическите, така и в оздравителните програми е време за почивка.

Може просто да се поразходите сред природа или да се поглезите с успокоителни масажи. Упражнения за пълно успокояване на духа и тялото с леки медитации.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунен ден с употребата на Лунен календар красота и стил 17 ти лунен ден!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here