Лунен календар красота и стил 15 ти лунен ден

0
1372

Лунен календар красота и стил 15 ти лунен ден

Красота и стил днес:  Петнадесети лунен ден кръгла луна е най-доброто време за процедури свързани с укрепване на косата.

Времето на пълнолуние е отличен период за епилация, оформяне на веждите, добавяне на коса, а също така да се правят прически тип африкански плитки.

Във всички останали занимания свързани с вашата външна красота би било хубаво да проявите сдържаност, както с храната, така и с козметичните процедури.

Но когато луната започне да намалява и от дясната страна започне да се оформя, като буквата С то тогава настъпва фаза трета четвърт. За тези от вас, които предпочитат късите прически, това е най-доброто време.

Косата подстригана във времето на намаляваща луна расте бавно, както на вас ви харесва, може да се очаква да бъде по-мека и податлива на оформяне на прически.

Подстригване и грижа за косата в 15 ти лунен ден: Ако искате косата ви да пада по-малко и да стане по-здрава, може да опитате да я подстрижете именно днес.

Косата подстригана по време на втора и трета четвърт на луната, расте по-бавно и пада по-малко.

Сега подстригването може да ви донесе приятна и красива външност, а също така и успехи в живота. Установяване и решаване на проблемите в живота. А най-хубавото е че за дълго може да се освободите от стрес, депресии и напрежение.

Лунен календар красота и стил 15 ти лунен ден

Облеклото днес може спокойно да го съчетаете с вида на мероприятията, които ви предстоят, стегнато и подредено. Заложете на нестандартни комбинации в стила си днес. Покажете собствените си творчески умения и се наслаждавайте на резултатите.

Правите форми в облеклото днес би било хубаво да ги замените с нещо по -разчупено и ако не самата дреха то частите на облеклото да наподобяват овал или кръг.

Шарките и окраските би било хубаво да бъдат с формата на кръгове или да са овални, разбира се не е задължително да присъстват върху облеклото.

Цветовете, които е препоръчително да използвате днес за облекло, аксесоари и обувки са червен и черен.

Върху накитите в този лунен ден е добре да има един от следните полускъпоценни камъни: ахат, морион, гагат

Лунен календар красота и стил 15 ти лунен ден фитнес: В този период по време на тренировките в никой случай не форсирайте събитията.

Може да предприемете стъпки за увеличаване на упражненията и тежестите. Но само в случай, че сте напълно уверени в своите сили, в противен случай последствията могат да бъдат доста тежки.

Помислете внимателно преди да направите промени в оздравителните си програми.

От друга страна, ако сте уверени в себе си и вашите действия и действително можете да се справите с поставените задачи. Тогава е възможно да получите прилив на енергия, която да разпределите в следващите няколко дена. А ако това не бъде направено енергията, може да се прояви, като силно разрушаваща отвътре.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунен ден с употребата на Лунен календар красота и стил 15 ти лунен ден!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here