Лунен календар красота и стил 12 ти лунен ден

0
823

Лунен календар красота и стил 12 ти лунен ден

Дванадесети лунен ден се смята за крайно неблагоприятен по отношение на поставянето на ново начало за каквито и да било занимания, а също така и за здравословното ви състояние.

Този лунен ден е свързан с дихателните органи.

Денят е благоприятен за начало на курс Ампелотерапия (лечение с грозде) и сокотерапия от зеленчукови и плодови сокове, с изключение на ябълкови.

Най-добър терапевтичен ефект може да постигнете с употреба на отвари и настойки от жълт кантарион, подбел, градински чай, трицветна теменуга.

В дванадесети лунен ден е необходимо да се пият много течности и да се извършват овлажнителни процедури за кожата.

Лунен календар красота и стил 12 ти лунен ден

Облеклото днес би било хубаво да бъде семпло без претрупване от шарки, накити и аксесоари. Колкото сме по-човеци в този ден, толкова по-силно, може да усетим божествената връзка, която се проявя днес.

Формите на дрехите е препоръчително да бъдат правоъгълни. И днес трапецовидните, овалните и кръглите рокли, поли, ризи и панталони оставете за друг ден.

Шарките и окраските би било хубаво да бъдат с формата на вертикални форми, най-вече правоъгълни, но не е задължително да присъстват върху облеклото.

Цветовете, които е препоръчително да използвате днес за облекло, аксесоари и обувки са син, небесно синьо, морско синьо и лазурни. Може да ги комбинирате с бяло, жълти и розови акценти.

Върху накитите в този лунен ден е добре да има един от следните полускъпоценни камъни: лазурит, жълт корал, седеф, розова перла

Фитнес: Днес пред вас се откриват много перспективи за занимания с всички видове психофизически практики, като йога и цигун. Сега може да започнете изпълнение на нови елементи  и да се задълбочите в разбиране на тези уникални системи.

Много полезни днес са масажите, сеанси по ароматерапия, кисолороден бар и груповите медитации. Особено внимание отделете на сърдечната чакра, а така също и на далака.

Не е необходимо да изключвате активните и динамичните упражнения от програмата си, но би било хубаво повече от половината упражнения да бъдат свързани с разтягане и релаксиращи елементи.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунен ден с употребата на Лунен календар красота и диета 12 ти лунен ден!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here