Лунен календар красота и стил 11 ти лунен ден

0
1830

Лунен календар красота и стил 11 ти лунен ден

11 ти лунен ден от лунния цикъл се смята за един от най-мощно енергийните дни от лунния месец.

Денят е свързан с гърба и гръбнака.

Денят е благоприятен за очистване и почистване.

В този ден може да започнете цикъл от разкрасителни интензивни почистващи маски за кожата на цялото тяло. Единадесети лунен ден продължава тенденциите на предходния лунен ден.

Отделете време и обърнете внимание на профилактика, лечение и разкрасяване на ръцете и краката, тъй като именно днес може да го направите по най-добрия начин.

Ако сте брюнетка и имате желание да смените или подсилите цвета на косата си именно днес може да справите успешно. Денят е благоприятен също за удължаване на косата с екстеншъни.

Подстригването на косата или взимането на връхчетата и днес спомага за привличане на радост и щастие в живота.

Лунен календар красота и стил 11 ти лунен ден

Облеклото днес би било хубаво да отразяват вашето творчество и вътрешна същност. Както обикновено и днес е препоръчително да бъдат най-вече удобни и практични, за да не ви се налага да изпадате в неприятни и конфузни ситуации.

Формите на дрехите е препоръчително да бъдат в квадрат и  правоъгълни. И днес трапецовидните, овалните и кръглите рокли, поли, ризи и панталони оставете за друг ден.

Шарките и окраските би било хубаво да бъдат с формата на вертикални форми, най-вече правоъгълни, но не е задължително да присъстват върху облеклото.

Цветовете, които е препоръчително да използвате днес за облекло, аксесоари и обувки са зелен, малахит, изумруден. Може да ги комбинирате с бяло, жълти и розови акценти.

Върху накитите в този лунен ден е добре да има един от следните полускъпоценни камъни огнен опал, хематит, сердолик

Фитнес упражнения, гимнастика и медитация: Като цяло в този ден е препоръчително да се занимаете с различни активни упражнения, правете си стандартните тренировки, но не увеличавайте броя на повторенията или тежестите, които използвате. Не се пренапрягайте.

В единадесети лунен ден може да се справите добре с изпълнението на всякакви цигунически упражнения, а също така и всички терапевтични практики, които включват в себе си работа с енергията кундалини.

Много е важно в този ден да отделите време и да обърнете внимание на работата с мускулите и сухожилията. Изпълнявайте повече статични упражнения и най-вече обърнете внимание на дишането по време на спортните упражнения.

Не се препоръчва гмуркане във вода, а също така и всякакви спортни занимания във вода.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунен ден с употребата на Лунен календар красота и стил 11 ти лунен ден!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here