Боядисване и къдрене на косата според луната през Ноември 2022 година

0
1631

Боядисване и къдрене на косата според луната

Трайно къдрене на косата и дълго задържане на боята

ПОДХОДЯЩИТЕ ДАТИ ПРЕЗ НОЕМВРИ ЗА БОЯДИСВАНЕ И КЪДРЕНЕ

Ако искате къдриците на вашата коса да бъдат трайни и добре завити, а боята на косата ви да се задържи дълго то тогава ви препоръчвам да използвате следните дни от лунния месец през Ноември: 09, 10, 15, 16, 17, 18, 19, 20 и 21.11.2022г.

Запомнете трайните резултати се постигат само на тези дати. Вие може да използвате и другите дни от месеца за боядисване и къдрене на косата според луната, но резултатите в 99% от случаите със сигурност няма да бъдат задоволителни.

РЕЗЕРВНИ ДАТИ ЗА БОЯДИСВАНЕ И КЪДРЕНЕ НА КОСАТА

2-kosa-kudrene-lunaРазбира се движението на луната не винаги съвпада с нашият житейски ритъм. Винаги, може да ви се наложи промяна в неподходящ момент.

По тази причина предлагам на вашето внимание резервни дати, които да използвате САМО В МНОГО СПЕШНИ И КРАЙНО НАЛЕЖАЩИ СЛЧУАЙ в който ви е необходимо боядисване и/или къдрене на косата.

През ноември това са 01, 02, 05 ти ноември, както и от 25 ти до 29.11.2022г.

НЕПОДХОДЯЩИТЕ ДНИ ПРЕЗ НОЕМВРИ 
Не благоприятните дати за боядисване и къдрене на косата според луната през месец Ноември: 03, 04, 12, 13, 14, 22, 23 и 30.11.2022г.

Това са дните в които не ви препоръчвам да се занимавате с подобряване цвета и формата на косата. Това са дните в който най-много да загубите и това, което имате в момента, като цвят и форма.

Боядисване на косата според луната

3-boiadisvane-kosa-lunaЗа да постигнете най-добри резултати в боядисването на косата и решите да се съобразите с луната.

Знайте, че най-доброто може да постигнете когато луната преминава през земните зодиакални знаци Телец и Дева.

Отлични резултати получавате също, когато луната се намира в зодиакален знак Везни.

Къдрене на косата според луната 

1-kudrene-kosa-lunaПомнете, че най-доброто къдрене на косата според луната се получава, когато луната се намира във зодиакален знак Дева, а също така и във Везни.

За къдрене на косата може да използвате и дните, когато луната се намира в зодиакален знак Лъв, тъй като тогава както лъвска грива, така и къдриците на вашата коса става буйни и добре оформени и най-вече завити.

Давид Димитров – за записване на астрологична консултация, може да позвъните на телефон 088 264 92 14

Благодаря ви, че използвате lunenkalendar.bg

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here