Боядисване и къдрене на косата според луната

0
29

Боядисване и къдрене на косата според луната

Трайно къдрене на косата и дълго задържане на боята

ПОДХОДЯЩИТЕ ДАТИ ПРЕЗ ОКТОМВРИ ЗА БОЯДИСВАНЕ И КЪДРЕНЕ

Ако искате къдриците на вашата коса да бъдат трайни и добре завити, а боята на косата ви да се задържи дълго то тогава ви препоръчвам да използвате следните дни от лунния месец през Октомври: 03, 04, 05, 06, 07, 08, както и 11, 12, 13, 14 и 15.10.2020г.

Запомнете трайните резултати се постигат само на тези дати. Вие може да използвате и другите дни от месеца за боядисване и къдрене на косата според луната, но резултатите в 99% от случаите със сигурност няма да бъдат задоволителни.

РЕЗЕРВНИ ДАТИ ЗА БОЯДИСВАНЕ И КЪДРЕНЕ НА КОСАТА

2-kosa-kudrene-lunaРазбира се движението на луната не винаги съвпада с нашият житейски ритъм. Винаги, може да ви се наложи промяна в неподходящ момент.

По тази причина предлагам на вашето внимание резервни дати, които да използвате САМО В МНОГО СПЕШНИ И КРАЙНО НАЛЕЖАЩИ СЛЧУАЙ в който ви е необходимо боядисване и/или къдрене на косата.

През Октомври това са 1, 19, 20, 21, 22, 23, 24, както и от 29 до 31.10.2020г.

НЕПОДХОДЯЩИТЕ ДНИ ПРЕЗ ОКТОМВРИ 
Не благоприятните дати за боядисване и къдрене на косата според луната през месец Октомври: 9 и 10, 17 и 18, 26 и 27, както и до 10:46ч. на 28.10.2020г.

Това са дните в които не ви препоръчвам да се занимавате с подобряване цвета и формата на косата. Това са дните в който най-много да загубите и това, което имате в момента, като цвят и форма.

Боядисване на косата според луната

3-boiadisvane-kosa-lunaЗа да постигнете най-добри резултати в боядисването на косата и решите да се съобразите с луната.

Знайте, че най-доброто може да постигнете когато луната преминава през земните зодиакални знаци Телец и Дева.

Отлични резултати получавате също, когато луната се намира в зодиакален знак Везни.

Къдрене на косата според луната 

1-kudrene-kosa-lunaПомнете, че най-доброто къдрене на косата според луната се получава, когато луната се намира във зодиакален знак Дева, а също така и във Везни.

За къдрене на косата може да използвате и дните, когато луната се намира в зодиакален знак Лъв, тъй като тогава както лъвска грива, така и къдриците на вашата коса става буйни и добре оформени и най-вече завити.

Давид Димитров – за записване на астрологична консултация, може да позвъните на телефон 088 264 92 14

Благодаря ви, че използвате lunenkalendar.bg

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here