Фази на луната първа четвърт на луната

0
4790

Фази на луната първа четвърт

Препоръки: В случай че следвате лунния цикъл и спазвате препоръките на лунния календар от новолуние до сега, то би следвало енергията при вас да бъде в изобилие. Би било хубаво да не се отклонявате от енергийния поток, за да може да бъдете направлявани по пътя за изпълнение на важните дела.

Бъдете активни, запазете самоконтрол, оценявайте всяка възникнала ситуация преди да вземете важно решение или да пристъпите към решителни действия.

В този период лунната енергия нараства, а заедно с нея се увеличава и потенциала за конфликти и напрежение в заобикалящата ви среда. За това би било хубаво да не се поддавате на провокациите, а също така е препоръчително да не създавате конфронтиращи ситуации, на работното място и в социалните контакти.

При всички положения през днешния ден би било хубаво да бъдете оптимисти повече от всякога и да проявите своята дипломатичност и такт във взаимоотношенията, за да съхраните мира и хармонията навсякъде около вас.

Рекламните кампании и презентациите отложете за друг ден. Във времето, когато луната е във фаза първа четвърт е важно да продължите по пътеката, по която избрахте в първи лунен ден, без да се разсейвате с каквото и да било.

Ако не следвате лунния цикъл и лунните дни, то тогава бихте могли просто да следвате житейския си път, без да се поддавате на провокации, които могат да ви отклонят от главната цел и да объркат бъдещите ви планове.

Разбира се събитията и ситуациите при всеки могат да бъдат проявени по различен начин, в зависимост от много фактори, които оказват своето специфично влияние, когато луната се намира във фаза първа четвърт.

Луната се намира във фаза първа четвърт, между четири и седем дни след фаза новолуние и се явява един вид, като „малкото новолуние“, един лунен ден след тази фаза е подходящ период за нови начинания, тъй като той се възприема, като втория ден след първа четвърт и е по-силен за новите начинания спрямо втори лунен ден.

Самата фаза първа четвърт е подходяща за фини корекции в заложените в първи лунен ден цели, стремежи и желания.

Комбинирана с лунния ден и зодиакалния знак, в който се случва може да ни разкаже за специфичните събития, които може да се проявят по време на тази лунна фаза.

Екипът на LunenKalendar.bg ви пожелава успех !

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here