Фази на луната пълнолуние пълна характеристика

1
17072

Фаза на луната пълнолуние пълна характеристика.

Когато луната се намира във фаза пълнолуние, към нас се изливат най-големите количества лунна енергетика, която активира и засилва многократно различни процеси в природата и човешкия организъм.

За много хора, когато луната е във фаза пълнолуние това е време на безсъние, а понякога дори може да се сънуват и кошмари.

В главата на всеки от нас може да се появят всякакви мисли и страхове, които пробуждат в нас жажда и желание за получаване на още много постижения, любов, страст, пари, храна и други.

В  случай че употребявате лунната енергия, така както сте я заложили в началото на лунния месец по времето на новолуние, то вероятността нощите да са безсънни, а дните изпълнени със страх и съмнения, се намалява до минимум.

Всички сватби, които са организирани и се провеждат по време на пълнолуние се помнят дълго и от всички.

Този момент НЕ е подходящ за каквито и да е покупки, защото цената на която купувате може да се окаже по-висока, а това което купувате след ден, два може да се окаже повече отколкото ви е необходимо.

В този период се активират също измамниците и мошениците и за това би било хубаво да бъдете предпазливи особено на места, където пазаруването се случва с пазарлък или има големи тълпи от хора.

Бъдете внимателни при преговори и подписване на договори, тъй като може да надцените възможностите си и след това да не успеете да изпълните поетите ангажименти, а същото така ако пълнолунието не е хармонично с вашия личен хороскоп, може дори да бъдете измамени.

Момента е хубав за търговия, защото хората се доверяват по-лесно и имат желание да получават и биха дали повече от обикновено, само за да придобият това, което им се иска в този момент.

Това е хубав момент, в който може да си плащате битовите сметки и задължения към различни институции, за да засилите чувството си за стабилност и материално благополучие в живота.

По време на пълнолунието най-бурно реагират животните и всичко, което ни заобикаля в природата.

Това е времето, в което се случват най-много бури, урагани, наводнения, катастрофи, за това ако е възможно пътувайте преди или след пълнолуние, разходките е препоръчително да бъдат кратки, а преходите в планината по възможност отложени за друго време.

Фаза на луната пълнолуние

Спешното отделение работи на пълни обороти, тъй като това е времето, в което се случват най-много инсулти и инфаркти, битови инциденти по невнимание, катастрофи, а също така се в някои случаи може да се очаква и обостряне на хроничните заболявания.

Би било хубаво да внимавате с храненето, тъй като в този момент апетита се засилва, най-вече при чувствителните и емоционални натури.

Може да ви се при иска да изядете повече, отколкото обикновено и да преядете много сериозно, а това разбира се може да доведе до неприятни ситуации.

Ако имате съмнения за здравословното си състояние, то сега е времето, в което може спокойно да си направите изследвания и да посетите профилактично личния си лекар.

Денят е подходящ за медитация, визуализация и духовно израстване, ако се вгледате в себе си в такъв момент, може да бъдете озарени от просветление за ваши скрити таланти, които да разгърнете в следващите дни, месеци и дори години.

Молитвите и изказаните желания се изпълняват в пъти повече отколкото сте си пожелали, но могат да доведат до дискомфортни ситуации породени от бързото темпо в реализацията на събитията.

По време на пълнолуние най-добре би било да се вършат рутини дейности и да се пазаруват само стоки от първа необходимост, които са свързани с ежедневните нужди. Всичко останало оставете за друго време, когато енергиите са по – балансирани.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успех !

1 коментар

  1. Здравейте, може ли да ми кажете,относно фазите на луната, кога е успешен периода за започване на нов бизнес за април и май месец 2021г.Благодаря

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here