Фаза на луната последна четвърт

0
4988

Фаза на луната последна четвърт

С настъпването на фазата последна четвърт приключва периода на пълнолуние, както и времето в което имахте възможността да преместите дори и планините, които се изпречват на пътя.

Жизнената енергия отслабва, а също така може да се наблюдава отслабване на имунната система.

Забавете темпото, но не се отпускайте, тъй като до фаза новолуние довършвате започнатите през периода дела, както и всичко, което е необходимо да се завърши.

Новите начинания може спокойно да отложите за началото на следващия лунен месец. Забравете за неразбирателство и възникналите междуличностни конфликти и се съсредоточете върху работата си и неотложните ангажименти.

Не се поддавайте на дребни провокации, тъй като могат да прераснат в по-големи конфликти, които само ще ви изтощят, а решение на възникналата ситуация няма да се получи.

Ако имате дългове, това е чудесното време, в което може да ги изчистите или поне да ги намалите. Ако някой ви дължи пари, може да си ги поискате вероятността да си ги получите е добра, освен ако други астрологични фактори не говорят за обратното. Не давайте и не взимайте пари назаем.

Внесете ред у дома и се погрижете за домакинството. Това е чудесен период, в който може спокойно да се освободите от стари и ненужни вещи, да направите основно почистване на дома и ако ви необходимо да си купите нови аксесоари, с които да го направите по-уютен или практичен. Периода е подходящ също за смяна на пердета и щори.

Бъдете внимателни с електроуредите. Изключвайте всичко от електрическата мрежа, гасете лампите навсякъде. Бъдете внимателни с новите запознанства и не изливайте душевната си мъка пред непознати.

Помислете за хората, които са важни за вас и ако изпитвате нужда, може да се видите или поне да се чуете. Периода е подходящ за разкаяние, взимане и даване на прошка.

Почивайте си повече, отделяйте време за приятели и леки забавления, с които може да се почувствате релаксирани, всякакви тонизиращи масажи и спа процедури действат благотворно.

Екипът на LunenKalendar.bg ви пожелава успех !

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here