Новолуние във Везни месечен хороскоп за Октомври месец според луната

0
275

Новолуние във Везни месечен хороскоп за Октомври месец според луната

Новолуние във Везни за представителите на зодия Овен:
novolunie-ovenНоволунието във Везни е благоприятно, към представителите на огнената стихия. Звездите ви препоръчват през следващите дни да се опитате да възстановите хармонията в отношенията с вашите близки роднини, а също така и да обърнете внимание на личния си живот.

През този период сте по възприемчиви към желанията на околните и с лекота може да направите компромис в името на общите цели. Ако ви е необходима подкрепа, сега е момента да я поискате и разбира се да я получите. Би било хубаво да не отказвате и протегнатата към вас ръка за помощ.

Слънцето изгрява и на улицата на вашето професионално развитие. Според хороскопът за месец се Октомври се очаква на преден план да излязат за решаване въпросите свързани със сътрудничеството между вас, вашите колеги и деловите ви партньори.

За постигането на успех е необходимо да бъдете възможно най-гъвкави, сложете меките ръкавици, ако искате да постигнете успех. В противен случай ви грози опасност от провал. Не очаквайте, че можете с лекота да заемете мястото на ръководителя на екипа. Това би могло да се случи само в случай, че се откажете от навика да командвате и потискате хората около вас със собствения си авторитет.

Новолуние във Везни за представителите на зодия Телец:

novolunie-telec

Скъпи Телци новолунието във Везни за пореден път ще насочи вниманието ви към вашето благополучие. Приоритет през следващите дни се очаква да бъде не само физическо, но и психическо ви здраве.

За да се справите успешно с поставените от звездите задачи е необходимо да потърсите информация за нови духовни практики, диети, както и набор от физически упражнения. Не пестете енергия за възстановяване, но и не се отдавайте прекалено много внимание на тези задачи. Необходимо все пак да има разумни граници.

Би било хубаво да не забравяте, че гладуването е полезно за организма, само когато е в здравословни граници. Ако решите да не обърнете внимание на физическото и психическото си здраве, то със сигурност много скоро ще се озовете пред вратата на лекарския кабинет.

По отношение работата и бизнеса, спокойно може да се твърди, че сега е вашият момент за намиране на нова работа или партньори с, които да работите по новите си проекти. За новата работа хороскопът за октомври 2021 година ви подсеща, че е необходимо да потърсите мястото си в компания в която отдавана мечтаете да работите. Ако решите да сложите ново начало на стар проект, то сега е подходящия момент. Почивка с представителите на близкото обкръжение или придобиване на домашен любимец би ви се отразило повече от добре.

Новолуние във Везни за представителите на зодия Близнаци
luna-bez-kurs-bliznaciСкъпи Близнаци новолунието във Везни и хороскопът за Октомври 2021 година ви напомнят, че отново настъпва времето, в което е необходимо напълно да се отпуснете. Отърсете се напълно от ритъма на сивото ежедневие и досадните рутинни задачи.

Би било хубаво да си вземете, кратка почивка с продължителност минимум 3 дена. Необходима ви почивка на психическо ниво. Занимайте с приятни за вас неща, които могат да ви откъснат от ритъма на ежедневието. Сега е момента, в който да обърнете внимание на вашето хоби.

Отделете си време за забавление. Излезте навън и посетете развлекателни събития, като изложба на открито, разходете се и вижте нова театрална постановка, отидете с приятели на кино или на ресторант.

Сега романтика се настанява трайно във вашето ежедневие. Имате шанс истински да се забавлявате с половинката или с децата, ако си нямате сега е момента да потърсите и намерите вашата сродна душа.

В заниманията с подрастващото поколение бъдете внимателни и се старайте да не налагате мнението си на всяка цена.

Новолуние във Везни месечен хороскоп за Октомври месец според луната

Новолуние във Везни за представителите на зодия Рак
luna-bez-kurs-rakХороскопът за октомври 2021 година за представителите на зодиакалния знак Рак показва, че е необходимо Раците да обърнат внимание на своите приоритети по един нов начин. Скъпи Раци, обърнете внимание на приоритети свързани с дома и семейството. Възползвайте се от този благоприятен момент и се заемете с ремонт на дома, както и подобряване на обстановка чрез иновативни интериорни промени.

През този период нараства желанието ви да направите всичко възможно за осигуряването на максимален комфорт, както за вас така и за вашите близки. Възможно е на това Новолуние да бъдете принудени да се преместите на ново място. Ако това се случи изчакайте с промените, тъй като подреждането и обзавеждането на дома може да ви отнеме много време и усилия.

Разбира се това не се отнася за всички Раци. Възможни са и по -малки промени при част от представителите на зодиакалния знак. В случай, че не се преместите то може спокойно да се заемете с основно почистване на къщата от ненужни вещи. Същото действие, може да направите и във вътрешния си свят, като се освободите от мисли и чувства, към хора които отдавна не присъстват в живота ви. Шансовете ви да възобновите прекъснати отношения с ваши близки, с който отдавна не общувате се увеличава не се запъвайте, а подобрете отношенията.

Новолуние във Везни за представителите на зодия Лъв:
luna-bez-kurs-luvИзключително полезен и предизвикателен се оказва периода на новолуние във Везни за представителите на зодиакален знак Лъв. Скъпи Лъвове новолунието във Везни ви обещава нови срещи и полезни запознанства.

Предстои ви разширяване на кръга на общуване. Това се отнася, както за вашите лични познанства, така и за деловите партньорства. Голяма е вероятността това да се случи, чрез интернет и социалните мрежи.

Възможно е да се стигне до множество контакти, а това неминуемо ще ви доведе до емоционално напрежение. Справяте се с лекота с малките проблеми в ежедневието. За решаването на възникващите въпроси, ви помага вашата енергичност, която ви зарежда с енергия и увереност във всяка ваша стъпка.

Новолуние във Везни за представителите на зодия Дева:
luna-bez-kurs-devaХороскопът за октомври 2021г. за Дева разказва, че през следващите дни е необходимо да ограничите желанията си. Представителите на знака упорито ще се стремят към комфорт, който е свързан с допълнителни разходи.

Финансовите цели трябва да бъдат възможно най-реалистични, в противен случай те могат да отворят сериозна дупка в семейния и личния бюджет. Отделете си време за анализ и планиране на новите стъпки.

Новолунието е идеално за подреждане на хаоса във финансовата сфера, както и за намиране на резервни източници на материален ресурс. През този период се полезни и всички действия, насочени към подобряване комфорта в жизнената среда. Е, дали това ще бъде ипотечен кредит или ремонт у дома, зависи от самата Дева.

Новолуние във Везни месечен хороскоп за Октомври месец според луната

Новолуние във Везни за представителите на зодия Везни
luna-bez-kurs-vezniСкъпи Везни Новолунието във собствения ви знак ви подтиква да бъдете по-активни. Сега не е времето в което да се отпускате. Хороскопът за октомври 2021 г. ви показва, че периодът е благоприятен за  стартирането на нови проекти. Най -вероятно те ще повлияят на работните дейности, но също така е много вероятно да поискате и промени в личния си живот.

Новолунието е подходящо за работа върху външния ви вид, въпреки че твърде радикалните промени трябва да бъдат отложени за по -късен период. Също така, това време е отлично за занимания свързани с вашето самоусъвършенстване.

Препоръчва ви се сега да се занимаете, както с духовни, така и с физическите практики, които могат да ви помогнат за подобряване на жизнения ви тонус.

Новолуние във Везни за представителите на зодия Скорпион
luna-bez-kurs-skorpionНачалото на октомври е свързано с освобождаването на натрупана енергия. Хороскопът за октомври 2021 г. за Скорпионите съветва да планирате важните въпроси по време на новолунието. В бъдеще ще има спад на енергия, при който е по -добре да се намери възможност за почивка и възстановяване на енергийният баланс.

Периодът е подходящ за общуване с близки, които може да се чувстват изоставени поради повишена работна активност. Сега Скорпионът ще бъде поставен пред избор между собствените си интереси и желанията на семейството си. Препоръчително е да намерите компромисен вариант, който да помогне за поддържане на доброто психо-емоционално и физическо състояние.

Новолуние във Везни за представителите на зодия Стрелец
luna-bez-kurs-strelecПо време на новолунието във Везни представителите на знака, могат да се сблъскат с неочаквани срещи. Хороскоп за октомври 2021 г. Стрелец е подготвил не само срещи със стари приятели, но и появата на нови съратници.

Редица Стрелци ще почувстват желанието да се усамотят, като ще се стараят да избягват шумните компании, тъй като ще почувстват известно напрежение в комуникацията.

Хубавата новина, е че този период ще отмине бързо. Времето е подходящ за социализация, която може да бъде както в реалния свят, така и във виртуалния свят.

Новолуние във Везни месечен хороскоп за Октомври месец според луната

Новолуние във Везни за представителите на зодия Козирог
luna-bez-kurs-kozirogХороскопът за октомври 2021 г. за Козирог предупреждава, че новолунието няма да бъде много благоприятен период за него.

Свръхчувствителността и раздразнението са до голяма степен виновни за наелектризиране на обстановката. Не се разстройвайте, че много от вашите цели сега са непостижими. По -добре е да се концентрирате върху тези, които сега може да реализирате.

Ако не можете да промените света около вас, може би си струва да помислите за промени в себе си. Новолунието се оказва оптималното време, в което да разберете самите себе си. Всякакви промени към по -добро са добре дошли. Те могат да се отнасят не само до професионално израстване, но и до самоусъвършенстване.

Периодът е добър за творчество, активна комуникация, изграждане на нови и възможни връзки и отношения.

Новолуние във Везни за представителите на зодия Водолей
luna-bez-kurs-vodoleiНе двусмислено това новолуние въздейства върху служебните дела и ангажименти на Водолея и това е доста очевидно. На някой от представителите на знак е възможно да им се наложи да отменят далечно пътешествие, а за някой от вас предстои раздяла с любим човек.

Ако се настроите на философска вълна, може да преминете периода малко по-леко. Със сигурност нещата не са толкова зле, колкото изглеждат. Позитивното отношение към случващите се събития ви позволява да намерите приятни хора и занимания.

Хороскопът за октомври 2021 година ви препоръчва да се откажете от рутината и скуката на ежедневието. Вижте света по по-необичаен и творчески начин.

Можете коренно да промените възгледите си и да забравите за спазването на принципите, които отдавна не са ви нужни. Близките ви роднини се нуждаят от вашата подкрепа, погрижете се за тях.

Новолуние във Везни за представителите на зодия Риби
luna-bez-kurs-ribiФинансово труден период предсказва хороскопът за октомври 2021 г. за представителите на зодиакален знак Риби. През периода на Новолуние във Везни ще ви се наложи да се занимавате с прехвърляне на пари, инвестиране на средства, изплащане на заеми. Но това не е толкова страшно, колкото изглежда.

Ако заложите на последователност и практичност, успехът няма да закъснее. Освен това има много възможности за укрепване на финансовото състояние и защита от загуби, които лесно откривате. Промените няма да бъдат толкова трудни, колкото Рибите ги описват за себе си.

Малко усилия и активен подход са това, от което се нуждаете през октомври. Опитайте се да разрешите проблеми от правен, имуществен и правоприлагащ характер без излишни емоции и караница.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с месечен хороскоп според луната за всеки зодиакален знак. Екипът на Лунен Календар ви пожелава успешен месец. 

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here