Фаза на луната новолуние пълно описание

1
7847

Фаза на луната новолуние

Новолуние е първата лунна фаза, след така наречените тъмни дни, които са между 3 и 5 дена всеки месец.

Момента на новолуние е сложен период за чувствителните хора и най-вече за жените и децата.

Този период се характеризира с повишена емоционалност и нервна възбудимост, които могат да доведат до напрежение в обстановката и всяка дреболия или каприз биха могли да се превърнат в голям скандал или най-малко спречкване между хората, което може да няма дълготрайни последствия.

Когато луната е във фаза новолуние при хората се наблюдава и понижаване на реакциите, както и забавяне на умствената дейност. Бъдете внимателни зад волана, особено, в случай че сте емоционална натура по-добре не шофирайте в този ден.

Фазата новолуние не е подходящо време за нови начинания, освен ако това не се налага, защото започнатите дела може да не постигнат поставените цели и резултати поради една или друга причина.

Ако ви се налага да се договаряте или подписвате договори, то би било хубаво да се презастраховате, а ако може да отложите момента за следващ ден, то това би било най-добре. В крайна сметка, вслушвайте се във вътрешния си глас и действайте спрямо ситуацията.

Новолуние е хубав ден за медитация и релаксация, приятни разговори на позитивни теми, които могат да отключат вътрешния ви потенциал и да бъдете озарени от нови идеи.

Може да се занимаете също с писане на желания, да помечтаете за красиво и успешно бъдеще в сферата, която символизира знака, в който се случва новолунието.

Денят е подходящ за всякакви рутинни дейности, почистване и грижа за дома и семейство. В този ден спокойно може да се освободите от непотребни вещи и да направите място за нови, които предстоят да влезнат в живота ви през новия лунен месец.

Фаза на луната новолуние

В лунния календар на LunenKalendar.bg са посочени точните моменти и дни, в които луната се намира във фаза новолуние, което може да ви помогне да планирате и разберете, защо се случват определени ситуации и събития и така да си спестите излишни емоционални напрежения и стрес.

1 коментар

  1. Здравейте желая да отида на лекар коя фаза на луната е подходяща? През месец октомври например коя дата аз съм зодия овен 19 април

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here